NorLink Barmouse Sølv

Ergonomisk datamus – ett klikk lengre vekk fra musearm!

Logg inn forhandler

Veil. pris: kr 3 485,00

Varenummer:5050-1

BarMouse Slim er en helt ny tohånds-mus som er kommet med nye funksjoner sammenlignet med tidligere modeller. Den størsteforskjellen er at den nå kommer med en stang som er 60% lengre, gir en økt fleksibilitet for musebruk.

Product Description

For å skape et godt arbeidsmiljø er ergonomi en meget viktig faktor for å forebygge slitasjeskader. Med enkle og effektive ergonomiprodukter kan enhver arbeidsplass tilrettelegges slik at man unngår forskjellige slitasjeskader, for eksempel ”musearm”.

Med våre datamus-løsninger får du en naturlig arbeidsstilling for hendene, samt en minimal fingerbevegelse ved styring av PC. Ved hjelp av en stang, som er midtplassert mellom begge
håndleddstøttene, styrer du ”markør/ pil” ved å bevege stangen horisontalt og vertikalt.

Fra Arbeidstilsynet:

Det finnes mange gode arbeidsstillinger og det viktigste er å få anledning til variasjon. Arbeidsplassen skal tilpasses slik at hver enkelt arbeidstaker skal kunne ha naturlige og hensiktsmessige arbeidsstillinger og -bevegelser.
Alle mennesker er forskjellige, og det er viktig å lytte til kroppens signaler, og ta hensyn til disse. Utstyr skal kunne reguleres slik at det kan tilpasses den enkelte. Hensiktsmessige hjelpemidler skal være tilgjengelige ved behov, det skal være rutiner for at hjelpemidler skal brukes og det skal være plass til å bruke dem effektivt.

FRA LOVDATA:

Fra ARBEIDSTILSYNET Tilrettelegging av arbeidsplassen

Fra LOVDATA Se arbeidsmiljøloven § 4-6 – om tilrettelegging for arbeidstakere med redusert arbeidsevne (lovdata.no)

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.30 kg
Dimensjoner 0,00 × 46,00 × 2,50 cm
Farge

Sølv

Materiale:

Plast/aluminium