NorLink Barmouse Slim Sort

Ergonomisk datamus – ett klikk lengre vekk fra musearm!

Logg inn forhandler

Veil. pris: kr 3 485,00

Varenummer:5053 BL

For å skape et godt arbeidsmiljø er ergonomi en meget viktig faktor. Med enkle og effektive ergonomiprodukter kan enhver arbeidsplass tilrettelegges slik at man unngår slitasjeskader som igjen fører til unødvendig høyt sykefravær.

Product Description

Denne musen er helt super å kombinere med passende underarmstøtte og et flatt tastatur. Forutsatt riktig individuelt valg av disse, gir denne musen god avlastning og riktig vinkel i håndleddet. I tillegg er det viktig at avstanden inn til tastaturet ikke blir for stor, siden musen er smal. Det er et problem vi ser med flere varianter av tohåndsmus i dag, at de rett og slett er for dype, så folk etter en stunds bruk bare får vondt et nytt sted- problemet har flyttet seg i det prøvetiden har utløpt. Med Professional Mouse slipper man dette problemet, sier hun, og legger til at den i høy grad er selvinstruerende. Knappenes tilgjengelighet og størrelse gjør at den er lett å bruke av folk med stive fingre eller dårlig finmotorikk. Aller best er vinkelen man får i håndleddet når underarmen hviler på underarmstøtten.

Det er viktig med naturlige og hensiktsmessige arbeidsstillinger, gode muligheter til bevegelse og variasjon, samt å lytte til kroppens signaler og å ta hensyn til disse i tide. Med varierte arbeidsstillinger ivaretar man kroppens naturlige trang til bevegelse på en bedre måte. Resultatet er bedre arbeidsmiljø og bedre trivsel på arbeidsplassen, som igjen fører til redusert sykefravær. Valg av riktig datamus kan gi større positive ringvirkninger enn man umiddelbart tenker over, og færre belastningsskader for den enkelte. En tohånds datamus bør derfor være et naturlig verktøy som en del av god kontorergonomi, mener Karlsen.For å skape et godt arbeidsmiljø er ergonomi en meget viktig faktor for å forebygge slitasjeskader. Med enkle og effektive ergonomiprodukter kan enhver arbeidsplass tilrettelegges slik at man unngår forskjellige slitasjeskader, for eksempel ”musearm”.

 

For å skape et godt arbeidsmiljø er ergonomi en meget viktig faktor for å forebygge slitasjeskader. Med enkle og effektive ergonomiprodukter kan enhver arbeidsplass tilrettelegges slik at man unngår forskjellige slitasjeskader, for eksempel ”musearm”.

Med våre datamus-løsninger får du en naturlig arbeidsstilling for hendene, samt en minimal fingerbevegelse ved styring av PC. Ved hjelp av en stang, som er midtplassert mellom begge
håndleddstøttene, styrer du ”markør/ pil” ved å bevege stangen horisontalt og vertikalt.

Fra Arbeidstilsynet:

Det finnes mange gode arbeidsstillinger og det viktigste er å få anledning til variasjon. Arbeidsplassen skal tilpasses slik at hver enkelt arbeidstaker skal kunne ha naturlige og hensiktsmessige arbeidsstillinger og -bevegelser.
Alle mennesker er forskjellige, og det er viktig å lytte til kroppens signaler, og ta hensyn til disse. Utstyr skal kunne reguleres slik at det kan tilpasses den enkelte. Hensiktsmessige hjelpemidler skal være tilgjengelige ved behov, det skal være rutiner for at hjelpemidler skal brukes og det skal være plass til å bruke dem effektivt.

FRA LOVDATA:

Fra ARBEIDSTILSYNET Tilrettelegging av arbeidsplassen

Fra LOVDATA Se arbeidsmiljøloven § 4-6 – om tilrettelegging for arbeidstakere med redusert arbeidsevne (lovdata.no)

 

BarMouse Mouse Slim, kan brukes av alle, enten de er høyre- eller venstrehendte. Man slipper å løfte armen ut til siden, med rotasjon av skulderledd og uheldige belastninger fra håndledd til skulder som følge. Barmouse er samtidig en håndleddsstøtte for begge hender og har egen plass for tastaturet. Selve musen er en stang med valgfri forlengelse, som du enkelt styrer markøren eller pilen på skjermen med. Du ruller stangen lett oppover, nedover og sideveis, og med et lite trykk klikker du på vanlig måte som med en tradisjonell datamus. Tohåndsmusen har også fem knapper som kan programmeres med funksjoner etter eget ønske.

BarMouse Slim er en helt ny tohånds-mus som er kommet med nye funksjoner sammenlignet med tidligere modeller. Den største forskjellen er at den nå kommer med en stang som er 60% lengre, gir en økt fleksibilitet for musebruk. Barmousen sin håndleddstøtte går skrått nedover mot bordplaten. Dette gir en ytterligere komfortabel følelse og tillretteleggning ved bruk av musen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.30 kg
Dimensjoner 0,00 × 46,00 × 2,50 cm