NorLink SpaceArm Pro S2 dobbel m/klemme og gjennomgåendefeste, sølv

Fleksible skjermarmer med gasslift: Vektintervall pr arm: 2,26kg – 7,25kg.

Logg inn forhandler

Veil. pris: kr 6 592,00

Varenummer:SA02QC-BTCC-PLT

For arbeidsplasser hvor to skjermer anvendes. To SpaceCo Pro armer plasseres på et dobbeltfeste. Armene justeres enkelt og separat uavhengig av hverandre.

 

Product Description

 

Video for og justere vekten på skjermen.

Plassbesparende og gode ergonomiske løsninger for din arbeidsplass. Med tre-leddet arm og solid gasslift kan armen plasseres i alle ønskede posisjoner.Leveres med klemmefeste. Kombinert skjermfeste for VESA 75 og 100.

Anbefalt max.skjermstørrelse 24″ hvis skjermene skal stå helt parallelle i bakre posisjon på bordet. Opptil 27″ skjermer fungerer også i buet formasjon. Se illustrasjonsbilde under «brosjyre/manual» på PDF dokumentet Visualisering på skjermstørrelser.

Tidligere prod.nr. S2PCC er endret til: SA02QC-BTCC-PLT

Dette skylles at vi nå leverer både klemme og gjennomgåendefeste inkludert i pakken. Slik at man ikke trenger å tenke på det.

Brukerveiledning for justering av skjermvekt.

Anbefalt skjermstørrelse er 24″ hvis du ønsker at skjermene skal være helt rett plassert ved siden av hverandre. Det går også fint å bruke større skjermer uten at de er eksakt i rett vinkel. De fleste bruker som regel større skjermarmer til våre systemer enn 24″.

Produkt vekt og mål: Ca. 5 KG. Høyde: 0-46 cm. Lengde: 0-52 cm.

Tilleggsinformasjon

Vekt 12.00 kg
Dimensjoner 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Farge

Sølv

Høyde:

0- 46 cm

Lengde:

0 – 52 cm

Skjermvekt fra:

3 – 10 kg.