NorLink Well Mouse

DATAMUSEN SOM HAR ALT!

Logg inn forhandler

Veil. pris: kr 4 795,00

Varenummer:9080527

xx

xx

ERGONOMI – RENHOLDSVENNLIG – DPI MED LYSETS HASTIGHET – SVEIPING, ZOOMING OG MANGE ANDRE FUNKSJONER

Well Mouse er en ergonomisk mus som gir deg en naturlig arbeidsstilling. Den sentrerte styreflaten i kombinasjon med de brede og myke håndleddstøttene hjelper deg til å finne en avslappet stilling. Håndleddstøttene gir deg støtte langs hele tastaturet. De er avtakbare og utskiftbare – vaskes med vann, rengjøringsmidler og sprit. De festes enkelt med magneter. Siden Well Mouse er rett i forkant, er det svært enkelt å plassere og bruke musen i kombinasjon med en underarmstøtte. For å styre pekeren bruker du valgfri finger på styreflaten. Well Mouse benytter seg av den optiske multisensing-teknologien zForce®, som innebærer at musen sender et lysfelt ut over styreflaten. Når lysstrålene i dette feltet brytes, f.eks. når du setter fingeren din ned, registreres det av detektorer. Det gir en svært god presisjon og gjør at du kan bruke bevegelser som du kjenner igjen fra smarttelefoner og nettbrett – f.eks. zoom ut, zoom inn, tappe, scrolle og sveipe. Ved hjelp av symbolene på styreflaten er det intuitivt og enkelt å forstå kommandoene, som standard satt til å være kopiere, lim inn, dobbelklikk og «slow & fast»-bevegelse av peker. Samtlige 8 knapper og kommandoer er programmerbare i henhold til dine ønsker.

 


ERGONOMI

 

For å oppnå en belastningsfri og ergonomisk stilling skal du plassere Well Mouse og et tastatur, gjerne Well Writer Key board nær deg. Denne posisjonen gir støtte til håndleddene og enkel tilgang til styreflaten uten unødvendig belastning på armer og skuldre. En underarmstøtte fra Kenson kompletterer din Well Mouse svært godt.

 


HVORDAN BRUKE WELL MOUSE 

 

Styreflate: Din Well Mouse har en styreflate med glatt glassoverflate som lar deg bevege markøren og utføre andre funksjoner med letthet. I hvert hjørne av styreflaten finnes det en berøringstast – et område som er tildelt funksjoner. Disse områdene kan likevel brukes til styring, forutsatt at markøren er i bevegelse. Scrollefunksjon: Scrollefunksjonen er markert med tydelige «opp-ned» piler på styreflaten for vertikal scrolling. Knapper: Under styreflaten har du knapper for klikk, scroll opp/ned og høyreklikk. LED-lys: Lyset indikerer aktivitet

 


RENGJØRING AV WELL MOUSE

 

Koble fra Well Mouse før rengjøring. Bruk en rengjøringsklut i mikrofiber lett fuktet med vann og mild såpe. Om ønskelig kan mildt såpevann erstattes av desinfiseringsmidler og gel med opp til 70% alkohol.

 


VANLIGE SYMPTOMER VED FEIL BRUK AV DATAMUS:

 

Vondt i underarmen og/eller håndledd. Underarmsspenninger og betennelser (epikondylit eller såkalt musearm/tennisalbue), underarmsbetennelse (tenosynovit). Vondt i skulder, skulder og bryst. Senebetennelse i skulder (supraspinatus tendinose). Spenninger mellom skulderblad (periskapulær smerte).


EGENSKAPER

 

  • Enkelt renhold for reduksjon av smitte
  • Programmerbare funksjoner for zoom ut, zoom inn, tappe, scrolle, sveipe, kopiere, lim inn, dobbelklikk og «slow & fast»-bevegelse
  • Svært lav ergonomisk datamus – enkel å ta med på reise
  • Dpi og hastighet: Det som begrenser hastighet på musepeker er fingerens bevegelse og lysets hastighet
  • Styrefunksjon: Styreflate i glass
  • Passer til både PC og Mac
  • Tilkobling: USB kabel
  • Produksjonsland: Sverige

 


QUICKGUIDE KENSON Well Mouse


Arbeidstilsynets informasjon angående tilrettelegging 

Lovdata: Særlig om tilrettelegging for arbeidstakere

 

Product Description

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.785 kg
Prod.nr.

9080527

Produktnavn:

NorLink Well Mouse

Farge

Svart/sølv

EAN:

7090039080527

Kabel og kontakt:

1,5 m ledning med USB-tilkobling

Brosjyre/Manual

Handlekurv

Ta kontakt med oss!

tech_support

Ta kontakt med oss på:
T: 4000 6770
E: support@norlink.no

Sporing av varer

postnord_logo

Trykk på PostNord, finn frem ordre.nr. og trykk på søk.

Personvernregler